Jouw ultieme groeikans is hier!

Transformeer je business met Grow Quick: Voel de Kracht van 1-op-1 coaching.

Ben je klaar om je business naar een hoger niveau te tillen? Met Grow Quick stap je in een wereld van intensieve 1-op-1 business coaching, die je niet alleen helpt te groeien, maar ook de kracht van je intuïtie laat benutten.

Stel je voor: Je staat op het punt om je bedrijf of carrière te transformeren. Maar zonder de juiste begeleiding, mis je waarschijnlijk al kansen, laat je potentieel geld op tafel liggen en draai je minder omzet dan je verdient. Het is tijd om dit te veranderen.

Wat is Grow Quick?

Grow Quick is een persoonlijke en intensieve 1-op-1 coaching ervaring, ontworpen om ondernemers en professionals zoals jij te helpen snel stappen te maken in hun carrière of bedrijf. Met Ichel, een ervaren business coach, aan je zijde, ervaar je in slechts 4 of 8 sessies een significante groei en transformatie.

Waarom Grow Quick?

Snelle en Effectieve Resultaten:

Voel de impact al na de eerste sessie.

Persoonlijke Aandacht:

Elke sessie is volledig afgestemd op jouw unieke behoeften.

Ervaar de Kracht van Intuïtie:

Leer hoe je je intuïtie kunt gebruiken om betere beslissingen te nemen en kansen te grijpen. 

Flexibele Planning:  
Kies voor maandelijkse sessies of intensieve blokken, wat het beste bij jou past. 

Unieke Expertise:  
Ontvang directe 1-op-1 coaching van Ichel, de enige Power BI coach in Nederland. Haar expertise is ongeëvenaard door haar intuïtieve coaching en 30 jaar business ervaring! 

Maximale Flexibiliteit:  
Bepaal zelf hoe je je sessies wilt: maandelijks of in intensieve blokken. Jij hebt de controle. 

Unieke Kans:  
Exclusief beschikbaar voor onze gewaardeerde alumni van de GROW-training en groep coaching programma’s. Of als je eerder een event of Speaking van Ichel hebt bezocht. 

Krachtige Community:  
Sluit je aan bij een extensief netwerk van top professionals en ondernemers. Samen staan we sterk! 

Is Grow Quick voor jou?

Ben je een ondernemer of freelancer die klaar is om je bedrijf of carrière naar het volgende niveau te tillen? Dan is Grow Quick precies wat je nodig hebt. 

 

Grow Quick is exclusief beschikbaar voor onze gewaardeerde alumni van de GROW programma’s. Als je eerder hebt deelgenomen aan een van deze programma’s, of als je een event of lezing van Ichel hebt bijgewoond, dan is deze kans speciaal voor jou! 

Met Grow Quick krijg je toegang tot de unieke expertise van Ichel, de enige Power BI coach in Nederland.  

“Laat Niet Langer Geld en Kansen Aan Je Voorbijgaan!” 

Zonder de juiste begeleiding: 

 

  1. Mis je Gouden Kansen: Kansen die je bedrijf kunnen transformeren, glijden door je vingers.
  2. Raak je Achterop bij Concurrenten: Je concurrenten gaan er met jouw klanten vandoor.
  3. Verlies je Potentieel Inkomen: Elke dag dat je wacht, is een dag van verloren inkomsten.
  4. Voel je je Overweldigd en Onzeker: Zonder duidelijke richting, raak je verlamd door twijfel.
  5. Blijf je Hangen in Twijfel en Uitstelgedrag: Je dromen blijven slechts dromen, zonder actie.
  6. Verlies je Zicht op de Toekomst: Zonder een duidelijk plan en begeleiding, verlies je focus op waar je naartoe wilt en hoe je daar komt.

Hoeveel kost dit?

Kies een coaching sessie pakket dat bij jou past en waar je nu in kunt investeren voor jouw eigen verdere groei:

Grow Quick-4

4 krachtige sessies van 60 minuten. 

Toegang tot de Academy voor Exclusieve Content: Additionele content die enkel beschikbaar wordt gesteld aan deelnemers van GROW Quick gericht op extensieve doorontwikkeling. Ontvang updates wanneer er nieuwe waardevolle cursussen of content zijn toegevoegd.  

90 Dagen Motivatie en Affirmatie e-book: Deze e-book help je stappen te zetten vanuit je bewustzijn. Het motiveert je om scherp te blijven om je doelen te bereiken.  

24/7 e-mailondersteuning: Stel vragen of vraag om feedback via e-mail tussen je coaching sessies door. 

Toegang tot een Exclusieve Online Community: Een exclusieve besloten community waar je kunt netwerken met andere ondernemers en professionals. Hier kun je vragen stellen en ervaringen delen.

Downloadbare Hulpmiddelen: Ontvang handige checklists, templates en/of gidsen om je te helpen het meeste uit je coaching sessies te halen. 

24/7 toegang tot ons leerplatform

Geldigheid: 6 maanden 

€ 450,- voor 4 sessies

Grow Quick-8

8 transformerende sessies van 60 minuten. 

GROW Quick-8 heeft alles van Grow Quick 4 en meer: 

Persoonlijk Actieplan: Samen met Ichel ga je jouw eigen Persoonlijke Actieplan maken, zodat je precies weet welke stappen je moet nemen om je doelen te bereiken. 

Persoonlijke telefonisch contact: heb je dringende vragen of zit je met een dilemma, dan kan je Ichel persoonlijk telefonisch bereiken tussen je coaching sessies door. 

Exclusieve Masterclasses: Krijg de kans om deel te nemen aan exclusieve masterclasses die alleen beschikbaar zijn voor GROW deelnemers. 

Korting op Toekomstige Evenementen: Ontvang exclusieve kortingen op toekomstige evenementen of trainingen georganiseerd door ICHEL Academy. 

Geldigheid: 6 maanden 

€750,- voor 8 sessies

Toon meer van jouw Leiderschap & Groei:  

Echt leiderschap gaat verder dan het nemen van beslissingen. Het gaat om groei, ontwikkeling en het bereiken van je volledige potentieel. Maar zelfs de meest succesvolle leiders hebben begeleiding nodig. Ichel is hier om je naar grotere hoogten te stuwen. 

 

Waarom zou je nog wachten? Elke dag van uitstel is een gemiste kans. De voordelen van het hebben van een coach zoals Ichel zijn onbetaalbaar. Met de GROW Quick pakketten investeer je niet alleen in coaching, maar ook in je toekomstige succes. 

R

Deskundige Begeleiding: Profiteer van Ichel’s jarenlange ervaring in business coaching. 

R

Netwerk Kansen: Sluit je aan bij een community van gelijkgestemde professionals en ondernemers. 

R

Exclusieve Toegang: Speciaal voor alumni van de GROW-training en groep coaching programma’s, of deelnemers aan Ichel’s evenementen. 

Toch nog een reminder van de

Kosten van Gemiste Kansen

Zonder de juiste begeleiding of iemand om je net dat kortere route naar succes te laten zien, loop je kansen mis, potentieel inkomen glippen weg en blijf je achter op de markt. Met Grow Quick zet je een stap naar een heldere toekomst. 

O, Ichel is niet voor iedereen Beschikbaar:  
Deze exclusieve kans is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar. Wacht niet tot het te laat is. Grijp nu je kans en reserveer je plek! 

 

“Ben je klaar om je business en persoonlijke groei te versnellen? Kies nu voor Grow Quick en begin vandaag nog aan je transformatie!” – Ichel 

Mis de boot niet langer meer en

groei met ons mee!