Leer realistisch
ondernemen met Grow Power Bi 

Maak de sprong naar datagedreven ondernemerschap met onze GROW Power BI-trainingen. GROW staat voor Groei door Realistisch Ondernemend Werken. In 8 online sessies en 3 live sessies leer je hoe je data inzichtelijk maakt, interpreteert en visualiseert voor jouw bedrijf, en hoe je de Power BI applicatie kunt gebruiken om een bloeiend bedrijf op te starten of uit te bouwen.

 

Samen met gelijkgestemde ondernemers en onder begeleiding van ervaren coaches ontwikkel je een sterkere ondernemersmindset. Ook leer je praktisch je zichtbaarheid te vergroten met behulp van LinkedIn en hoe je potentiële klanten naar je toe kunt trekken. Elke kwartaal starten we een nieuwe groep. Ontgrendel vandaag nog het potentieel van data voor jouw bedrijf met Power BI!

Officieel certificaat

12 maanden online

Hybride cursus

Exclusief netwerk

Waar onze klanten diensten leveren

Ontmoet jouw nieuwe GROW Power BI begeleiders

Onze ervaren trainers hebben een diepgaande kennis van Power BI en een zakelijke achtergrond. Zij spreken jouw taal, begrijpen jouw uitdagingen en zijn er om jou te begeleiden. Met 10.000 deelnemers die ze al hebben getraind, weten onze begeleiders precies hoe ze jou kunnen helpen het beste uit Power BI te halen.

10.000 deelnemers gingen je voor

Voeg je bij de 10.000 deelnemers die hun bedrijf hebben getransformeerd met Power BI. Ze hebben nu de vaardigheden om snel op data te reageren en effectieve acties te nemen. Het is jouw tijd om te transformeren.

Wat je krijgt met GROW Power BI

Power BI is perfect voor gedreven ondernemers en professionals die hun beslissingen willen baseren op concrete data, van het onderbouwen van bedrijfsstrategieën tot het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Levenslang toegang

 

Geniet van levenslange toegang tot al onze Power BI-trainingen via Power Up, inclusief drie verrijkende live dagen waar je je vaardigheden kunt aanscherpen.

Power BI Dashboard Duel

 

Krijg de unieke kans om deel te nemen aan de Dashboard Duel, onze 2-maandelijkse Power BI wedstrijd waarbij je een dashboard voor een Goed Doel gaat maken.

LinkedIn Training

 

Verhoog je zichtbaarheid op LinkedIn met vier gerichte sessies plus opdrachten, begeleid door Jeroen, onze social media strateeg. Wij helpen je om je online aanwezigheid te versterken

Ondernemerschap sessies

 

Versterk je ondernemersinstinct met vier uitdagende sessies plus opdrachten, begeleid door Ichel. Ontdek de mentaliteit die je nodig hebt om in de zakenwereld te slagen.

1-op-1 coaching naar wens

 

Kies voor een gepersonaliseerde 1-op-1 coaching sessie, specifiek afgestemd op jouw behoeften en doelen. Je krijgt precies de begeleiding die je nodig hebt.

Portretfoto door een professional

 

Maak een professionele indruk met een portretfoto door een professionele fotograaf. Presenteer jezelf op je best aan potentiële klanten en partners.

12 April

Stef Bosgoed reviews Grow Up

“Ik ben nog elke dag dankbaar dat dit traject op mijn pad is gekomen. Het is leerzaam en inspirerend,…”

27 April

Jack vd Coolwijk reviews Grow Up

“In 10 weken krijg je op een prettige manier dat zetje in je rug wat je nodig hebt…”

16 Mei

Gerda Willems reviews Grow Up

“Prima coaching sessies, veel van geleerd. Twee enthousiaste coaches die het verhaal leuk vertellen, Werkt erg aanstekelijk.”

Voor wie is GROW Power BI

startende ondernemer of ervaren entrepreneur die wil ondernemen met Power Bi en voor de gedreven ondernemende professionals die die hun beslissingen willen baseren op concrete data, van het onderbouwen van bedrijfsstrategieën tot het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Startende Ondernemers

 

Voor pioniers die een sterke start willen maken.

Ondernemende Gezinnen

 

Voor multitaskers die gezin en ondernemerschap combineren.

Kleine bedrijfseigenaren

 

Voor de gedreven ziel die altijd streeft naar groei.

Werkgevers

 

Voor leiders die hun organisatie naar nieuwe hoogten willen brengen.

Jonge Professionals

 

Voor ambitieuze nieuwkomers klaar om een verschil te maken.

Herintreders

 

Voor de moedigen die opnieuw het speelveld betreden.

Trainingen voor werknemers

 

Voor teams die willen excelleren.

Coaches in bedrijven

 

Voor mentoren die bedrijven naar succes willen leiden.

Waarom Ichel

Waarom kiezen Voor ICHEL?

Persoonlijke en praktijkgerichte begeleiding van jouw flexibel en toegankelijk leren

Na afronding van één van de cursussen ontvang je een officieel certificaat.

Nadat je een cursus hebt afgerond krijg je toegang tot een uniek netwerk van gelijkdenkende ondernemers

Je eigen leven veranderende ervaring die met behulp van ICHEL je mindset focust op jouw persoonlijke succes en geluk.

Reviews

Wat zeggen ze over ons

Ik ben iedere dag dankbaar dat dit traject op min pad is gekomen. Het is leerzaam en inspirerend door de coaching van Ichel. Ook door het delen van kennis en ervaring met mededeelnemers tijdens de sessies. Absolute meerwaarde voor mij was de stage die je tijdens het traject mag doen. Kennis opdoen over Power BI is leuk, maar het in praktijk brengen nog vele malen leuker. Mocht je twijfelen over deelname, neem van mij aan gewoon DOEN!”

 

Gerco van ‘t Foort

ICHEL Cursist – Grow Power BI

Download de brochure


De volgende groep Power BI begint op

13 september 2024

Spring naar datagedreven succes met Power BI, AI of Dynamics. In 14 sessies leer je data visualiseren en interpreteren. Ontwikkel je ondernemersmindset met coaches en mede-ondernemers. Nieuwe groep elk kwartaal. Meld je nu aan!