Gratis e-book 5 Conversiesleutels naar meer klanten

BEN JIJ EEN ONDERNEMER, ZELFSTANDIGE OF CONSULTANT DIE MEER KLANTEN WIL?

“Ontdek de 5 conversiesleutels naar meer klanten voor een stijgende omzet EN meer vrijheid vanaf vandaag!”

“Ook al heb je nog geen volledig uitgewerkt businessplan en krijg je ‘buikpijn’ uit angst om te verkopen”.


BEN JE AL JAREN AAN HET ONDERNEMEN EN WIL JE EEN SWITCH DOEN OF BEN JE EEN STARTER?

Aan de hand van jouw salesresultaten kan je zien hoe goed het met je business gaat. Daarom deze 5 sleutels die al veel positieve impact hebben gemaakt in veel ondernemingen. Hiermee kan jij ook een ‘diagnose stellen’ om een realistisch inzicht te krijgen over waar de uitdaging ligt en hoe het echt met je business gaat!

Dit is wat je gaat leren in dit e-book:

Z

Hoe je mindsetproblemen en moeilijkheden over verkopen kan overwinnen in enkele dagen!

Z

Een makkelijke manier om te weten wat je klant wil en wat de behoefte is – het werkt zo snel dat je zal denken dat het magisch is!

Z

Hoe je zelfvertrouwen uitstraalt en je service of product makkelijk verkoopt – ook al voel je je zenuwachtig!

Z

Hoe je strategiesessies houdt om je leads te scannen en vermijden dat je de verkeerde klant binnen haalt!

Z

Waarom je niet ‘sleazy’ hoeft te zijn om te verkopen – en welke vaardigheden je wel kan gebruiken vanaf vandaag om realistische groei resultaten te behalen!

Maak kort kennis met Ichel

Ik ben een expert in het starten en opbouwen van toekomstbestendige ondernemingen vanaf scratch of wanneer een switch moet plaatsvinden in je bedrijf. Ik help je alles in kaart te brengen tot implementatie aan toe, voor meer omzetgroei.

 

Ik startte mijn eigen bedrijven op een 4-cijferig salaris en wist deze te laten groeien naar 5-, 6-cijferige omzet en die zijn nog steeds groeiend. De afgelopen 20 jaar heb ik een praktijkgerichte ondernemersmethodiek ontwikkeld die ik al met veel ondernemers, zzp’ers en consultants heb gedeeld. Hiermee help ik je de uitdaging te doorbreken van te weinig klanten. Door implementatie van mijn methodiek en manier van ondernemen naar eigen inzicht, help ik je naar meer klanten en een toekomstbestendig bedrijf neer te zetten. Zo creëer je een lekkere levensstijl en een manier van ondernemen die bij jou past, en word je blijer door de vrijheid die jij ervaart.

 

In dit levensveranderende gratis e-book, ga ik jou meenemen in dé 5 beproefde conversiesleutels die jou een doorbraak gaan geven, je helpen ontdekken hoe je met succes je leads kan benaderen en met zelfvertrouwen kan verkopen zonder buikpijn of een gevoel ‘sleazy’ te zijn.

Deze 5 conversiesleutels dienen ook als een soort diagnose om te helpen ontdekken waar je vooruitgang in je business kan boeken. 

De inzichten in dit gratis e-book hebben al honderden ondernemers, zelfstandigen en consultants geholpen.

{

Mijn intensieve traject duurde 4 weken bij Ichel Heerschop. Wat heeft het mij opgeleverd: wekelijkse coaching sessies, de klappen van de zweep geleerd om als ondernemer je uitdagingen te transformeren naar successen en te groeien (mindset), een realistisch verwachtingsbeeld neerzetten voor zowel de klant als aanbieder (strategie). De 5 golden rules van het ondernemerschap om van je business een succes te maken. Daarbij inzicht en begeleiding gekregen over hoe je je als ondernemer het beste kan profileren, de extra push om focus te houden, geen gouden bergen beloftes beleid maar inzicht hoe ondernemerschap kan zijn en dat het keihard werken is if you want to reach for the stars!

Rosie Best - GROW Woman coachingprogramma
{

Dat doen jullie goed man! Leuk! Als oud-deelnemer kan ik alleen maar zeggen dat je echt waar voor je geld krijgt. In 10 weken krijg je op een prettige manier dat zetje in je rug wat je nodig hebt, inclusief een goed gevulde bagage vol kennis en inspiratie. Keep up the good work Jeroen en Ichel! 👊🏻

Stef Bosgoed - GROW Power BI coachingprogramma
{

Leuk dat er weer een nieuwe groep komt Jeroen. Ik pluk nog elke dag de vruchten van wat ik geleerd heb! Jullie zijn goed bezig!

Bas Geboers - GROW Power BI coachingprogramma
{

Leuk om jullie op deze manier weer even te zien en horen! Ik ben ook oud deelnemer aan het GROW-traject en ben nog elke dag dankbaar dat dit traject op mijn pad is gekomen. Het is leerzaam en inspirerend zowel door de coaching van Jeroen en Ichel als ook door het delen van kennis en ervaring met mededeelnemers tijdens de sessies. Absolute meerwaarde voor mij was de stage die je tijdens het traject mag doen. Kennis opdoen over Power BI is leuk, maar het in praktijk brengen nog vele malen leuker. Mocht je twijfelen over deelname, neem van mij aan gewoon DOEN!

Gerda Willems-Wagenaar - GROW Power BI coachingprogramma
{

Een dikke aanrader als je wilt beginnen als Power BI ondernemer! Als er mensen zijn met wie ik mijn ervaringen kan delen, laat me gerust weten! 💡

Timo Smeenk - GROW Power BI coachingprogramma
{

Recent heb ik het praktijkgerichte programma GROW afgerond bij de organisatie “Get Responsive”. GROW richt zicht op freelance professionals die (zelf meer) klanten willen ondersteunen met Power BI.GROW staat voor Groei, Realistisch, Ondernemend, Werken! Het programma bevat een unieke combinatie van Power BI Trainingen, Ondernemend Werken (mindset ontwikkeling), LinkedIn Content Marketing en tot slot een Power BI Stage (Mini Project) i.s.m. een ervaren consultant.

Het traject duurde (circa) 3 maanden waar ik veel van heb opgestoken. Om die reden wil ik Jeroen Heerschop en Ichel Nathalie bedanken voor de natuurlijke en enthousiaste wijze van begeleiden/coachen. Dit geldt ook voor mijn klasgenoten Gerda en Stef. Veel succes jongens!

Romero Neijhorst - GROW Power BI coachingprogramma
{

Het gaf echt toegevoegde waarde om met z’n allen weer fysiek bij elkaar te zijn!
Top geregeld Ichel en Jeroen.

Michael Bosboom - GROW Power BI - Terugkomdag
{

Ik liep zakelijk en persoonlijk vast en had een heleboel niet meer helder. Door deze coaching sessie te doen heb ik echt geleerd opnieuw doelen te stellen, plannen maken en vooral mijn grenzen aangeven.

Jureska Eustachia - Persoonlijke coaching traject
{

Ichel is een rasondernemer, zij ademt business. Wat haar zo bijzonder maakt als businesscoach is haar aandacht voor ons als mens. Voor onze persoonlijke verhalen. Met haar respectvolle houding creëert ze een veilige omgeving waardoor we echt tot de kern en bijbehorende emoties (durven) komen die ons als startende, groeiende of aspirant ondernemer bezighouden. Ichel ontketent de kracht in ons! Ik stapte vol energie en dankbaar dat ik deze groep ambitieuze en potentievolle ondernemers mocht ontmoeten, in de auto terug naar huis.

Ingrid Bennik - Workshop
{

In 10 weken krijg je op een prettige manier dat zetje in je rug wat je nodig hebt, inclusief een goed gevulde bagage vol kennis en inspiratie.

Stef Bosgoed - GROW POWER BI coachingprogramma