Verken het
Ondernemen met
Starter

Het Starter abonnement is speciaal voor jou als je klaar bent om de volgende stap in je ondernemersreis te zetten, maar je eerst even wilt kennis maken met onze prachtige content. Daarna maak je de keuze voor GrowUp! en ervaar je diepgaande en persoonlijke begeleiding die jou helpen je onderneming naar een nieuw niveau te brengen.

Starter

ICHEL Programma

}

Gratis voor altijd

Ontdek de Academy

(83)

(5/5)

Toegang tot academy

Gratis e-book

Hoi, Ik ben Ichel. Je nieuwe begeleider

ICHEL is jouw persoonlijke gids in de uitdagende wereld van het ondernemerschap. Met meer dan 30 jaar ervaring in het veld, is Ichel gepassioneerd over het delen van haar inzichten, kennis en expertise met anderen die het pad van het ondernemerschap willen bewandelen.

Voor wie is Starter

Starter is ontworpen voor ambitieuze individuen en ondernemers die bereid zijn hun bedrijf en vaardigheden naar het volgende niveau te tillen. Ben jij één van hen?

Startende ondernemers

 

Voor pioniers die een sterke start willen maken.

Ondernemende Gezinnen

 

Voor multitaskers die gezin en ondernemerschap combineren.

Kleine bedrijfseigenaren

 

Voor de gedreven ziel die altijd streeft naar groei.

Influencers

 

Voor leiders die hun organisatie naar nieuwe hoogten willen brengen.

Jonge Professionals

 

Voor ambitieuze nieuwkomers klaar om een verschil te maken.

Herintreders

 

Voor de moedigen die opnieuw het speelveld betreden.

Trainingen voor werknemers

 

Voor teams die willen excelleren.

De 8 Stappen Naar Succesvol Ondernemen

Met ICHEL’s 8-stappenprogramma krijg je de tools en begeleiding die je nodig hebt om succesvol te ondernemen, van inspiratie tot implementatie en voortdurende ondersteuning.

Kick-off Live programma

 

Begin je reis met een online, interactieve Kick-off sessie waar we het programma introduceren, je medecursisten ontmoet en je motivatie en verwachtingen helder uiteenzet.

Mindmapping

 

Duik dieper in de wereld van ‘mind mapping’, een krachtig hulpmiddel om je gedachten te organiseren, je ideeën te visualiseren en je creatieve denkprocessen te versterken.

Realistische Doelstelling

 

Leer hoe je realistische, haalbare doelen stelt voor je bedrijf. Hier helpen we je ambities op een pragmatische manier te benaderen, waarbij je rekening houdt met zowel je mogelijkheden als je uitdagingen.

Online Q&A en Bonuscursussen

 

Stel je vragen tijdens onze online Q&A sessies en profiteer van aanvullende bonuscursussen die zijn ontworpen om je leren te verdiepen en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Terugkomdag

 

Een dag van reflectie, waarin we de voortgang tot nu toe bespreken, eventuele uitdagingen aanpakken en ons voorbereiden op de volgende fase van het programma.

Word een Succesvolle Ondernemer

 

Ontwikkel de mindset en de vaardigheden die nodig zijn om een succesvolle ondernemer te worden. Deze cursus gaat in op zowel de technische als de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in de wereld van het ondernemerschap.

Actieve Doorzettingsmaanden en Afsluiting

 

Tijdens deze fase zetten we de opgedane kennis om in actie. Je werkt actief aan het implementeren van wat je hebt geleerd in je bedrijf, met regelmatige check-ins en steun van ons team. Het programma wordt afgesloten met een feestelijke ‘Kick-Start’ sessie.

Jouw succes

 

Na afloop van het programma blijven we beschikbaar voor nazorg. We staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden, je te helpen bij eventuele uitdagingen en je te ondersteunen in je voortdurende ondernemersreis.

Bouw een succesvolle onderneming

Anderen sloten zich aan bij ICHEL

 

Sluit je aan bij de ICHEL Academy, en volg direct een pad van groei en succes. Wij navigeren je door acht zorgvuldige stappen naar het toppunt van jouw ondernemerspotentieel!

Waarom Ichel

Waarom Kiezen
Voor ICHEL?

Persoonlijke en praktijkgerichte begeleiding van jouw flexibel en toegankelijk leren

Na afronding van één van de cursussen ontvang je een officieel certificaat.

Nadat je een cursus hebt afgerond krijg je toegang tot een uniek netwerk van gelijkdenkende ondernemers

Je eigen leven veranderende ervaring die met behulp van ICHEL je mindset focust op jouw persoonlijke succes en geluk.

Prijzen

Hoeveel kost het om een cursus te volgen?

Ontdek de waarde van investeren in jezelf met ICHEL’s betaalbare, waardevolle cursussen.
Probeer GrowUp! Business 7 dagen gratis.

Starter

Ontdek de wereld van ondernemen zonder kosten.

Basisvaardigheden

Academy Inzicht

Nieuws over ondernemen

Gratis E-book

Gratis /maand

Reviews

Wat zeggen ze over ons

Ik ben iedere dag dankbaar dat dit traject op min pad is gekomen. Het is leerzaam en inspirerend door de coaching van Ichel. Ook door het delen van kennis en ervaring met mededeelnemers tijdens de sessies. Absolute meerwaarde voor mij was de stage die je tijdens het traject mag doen. Kennis opdoen over Power BI is leuk, maar het in praktijk brengen nog vele malen leuker. Mocht je twijfelen over deelname, neem van mij aan gewoon DOEN!”

 

Gerco van ‘t Foort
ICHEL Cursist – Grow Power BI